Post by virtaintannesting on Feb 23, 2022 17:51:58 GMT -3
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic the Hedgehog™ Classic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic the Hedgehog™ Classic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικοποιεί απεριόριστη αντοχή ▞▞▞
▞▞▞ Sonic the Hedgehog™ Classic 2022 version ▞▞▞
Παρακαλώ κάντε το ίδιο με το ράλι Sega!!!!
ειναι πολυ ωραιο αλλα δεν εχει sonic.exe
τ Ε Λ Ε Ι Ο
Αυτό μου έφερε ΤΟΣΕΣ πολλές αναμνήσεις από το να καθόμουν στο σαλόνι μου στο πάτωμα με τον μικρότερο αδερφό μου που ήταν μόλις μωρό και να έπαιζε sonic. Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτό το παιχνίδι.
Φαίνεται υπέροχο, αλλά τα χειριστήρια είναι σκουπίδια. Έχω ολοκληρώσει αυτό το παιχνίδι αρκετές φορές στο megadrive, αλλά έπρεπε να το απεγκαταστήσω διαφορετικά μπορεί να καταστρέψω το tablet μου από απογοήτευση! Τα χειριστήρια είναι πολύ ευαίσθητα και το Sonic δεν ανταποκρίνεται καλά. πολύ απογοητευτικό και κρίμα.
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΌ
Είναι ένα κλασικό, αλλά είναι γεμάτο διαφημίσεις που είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο ένα αστέρι έχει πέσει, επειδή μια εταιρεία όπως η sega δεν θα έπρεπε απλώς να σας κολλάει με διαφημίσεις
Είναι μια καλή ιδέα 💡 να φτιάξετε ένα παιχνίδι franchise. Ελπίζω ότι αυτό θα σας βοηθήσει να διασκεδάσετε, Manie, προσθέστε περισσότερους χαρακτήρες στο παιχνίδι, ώστε να είναι πιο συγκεκριμένο και λεπτομερές και διασκεδαστικό
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΙΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ!!! Η επιθετική διαφήμιση, αναγκάζει μια σύνδεση δικτύου να παίξει. Οι τύποι διαφήμισης είναι 2 φορές με βίντεο και, στη συνέχεια, εκτοξεύεται η οθόνη για λήψη που ποικίλλει από 26 έως 30 δευτερόλεπτα ανά κομμάτι πριν σας επιτρέψουν να το κλείσετε.Οι διαφημίσεις σκότωσαν το παιχνίδι για μένα πριν από την αξιολόγηση. Ήθελα να "δοκιμάσω πριν αγοράσεις", αλλά κάθε Τύπος ανέδειξε ένα AD. Διέγραψα το παιχνίδι καθώς δεν μπορείς να είσαι πολύ ασφαλής στις μέρες μας με το adware. Η επιθετική διαφήμιση είναι πραγματικά μια διαπραγμάτευση. Εάν είστε εντάξει με μια εφαρμογή που στέλνει ανεπιθύμητα μηνύματα στο τηλέφωνό σας, τότε ξεκινήστε το...
πληρώθηκε για την πλήρη έκδοση χωρίς διαφημίσεις πριν από ένα χρόνο πήγε για λήψη ξανά, αλλά η πλήρης έκδοση δεν βρέθηκε και συνεχίστε να εμφανίζονται διαφημίσεις, διορθώστε το πρόβλημα ή θα απεγκαταστήσετε και θα ζητήσετε επιστροφή χρημάτων
Τα παιδικά μου χρόνια χωρίς joystick 🕹
Πολύ καλό παιχνίδι αλλά γιατί χρειαζόμαστε internet και γιατί αυτό το παιχνίδι έχει τόσες πολλές διαφημίσεις 4 αστέρια για τις διαφημίσεις και το wifi
Ramboat - Offline Action Game Arcade phe
Είναι ένα υπέροχο παιχνίδι, αλλά κάτι τέτοιο ανήκει στην αρχική γένεση ή σε έναν εξομοιωτή. Ξέρεις, κάτι με ΕΛΕΓΚΤΗ! Χρειάζεται να υπάρχουν περισσότερα σημεία ελέγχου για να είναι πιο δυνατή η αναπαραγωγή.
Το συνολικό παιχνίδι και τα χειριστήρια είναι εξαιρετικά ως συνήθως, αλλά η χρήση διαφημίσεων και δεδομένων είναι περιττή και ενοχλητική.
Αυτό είναι εκπληκτικό, αλλά το πρόβλημα είναι ότι είναι ένα διαδικτυακό παιχνίδι που δεν μπορείτε να παίξετε όταν είστε εκτός σύνδεσης.so:3***s.
Sonic the Hedgehog™ Classic მძაფრსიუჟეტიანი qyn
Τέλειο το πρώτο SEGA geneies ο sonic
Παιδικα χρονια...
Το παιχνδι ειναι καλο...πρεπει ομως να παιξεις ξανα την πιστα για να κερδισεις.Θηρθωσει σε κατι πραγματακια που αν δουλευαν σωστα το παιχνιδι θα ειναι καλο...επιση βαλτε κια αλλουε χαρακτηρες:CC,Aurura,Shadow,Rouge,Marine( Sticks)...κτλ ελπίζω την επομενη φορα να ειναι διορθωμενο.🍒
Αυτό είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι που μπορείτε να επιλέξετε οποιονδήποτε χαρακτήρα, αλλά για να το κάνει διασκεδαστικό θα πρέπει να προσθέσει κάθε χαρακτήρα
θα έπρεπε να είχα λάβει υπόψη τις προειδοποιήσεις. δωρεάν έκδοση οι διαφημίσεις εμφανίζονται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και καλύπτουν την οθόνη ώστε να μην μπορείτε να παίξετε. απεγκατασταθεί αμέσως. τι νόημα έχει ένα παιχνίδι που δεν μπορεί να παιχτεί. Μου αρέσει να κάνω τη δωρεάν έκδοση πρώτα για να μπορώ να αποφασίσω αν θέλω να αγοράσω αλλά δεν θα το αγοράσω. πάντα!
Δεν παίρνω αυτό που πλήρωσα. Διαφημίσεις και συλλογή δεδομένων Δεν μπορώ να απαλλαγώ από αυτά που δεν υπήρχαν όταν κυκλοφόρησε
Sonic the Hedgehog™ Classic Akčné odss
Γιατί χρειάζεται συνεχή σύνδεση στο Διαδίκτυο είναι ένα ηχητικό παιχνίδι δεν χρειάζεται το διαδίκτυο
Λατρεύω το ίδιο το παιχνίδι, αλλά όταν προσπαθώ να κάνω τη λειτουργία εντοπισμού σφαλμάτων, παγώνει και κάνει παύση, δεν χρησιμοποιήθηκε για να το κάνει αυτό.
Το joystick "move forward" πιέζει τον αντίχειρά σας στο μέσο της οθόνης, εμποδίζοντας το μεγαλύτερο μέρος της προβολής σας. Επίσης, είσαι τόσο ζουμ, που δεν μπορείς να δεις καθόλου τι είναι μπροστά σου.
Χαζό παιχνίδι. Σπαταλάω τα δεδομένα μου. Όταν το εγκαταστήσετε, θα παίξετε online.
Sonic the Hedgehog™ Classic Laga ains
Η SEGA ποτέ δεν θα κάνετε το sonic mania android σας παρακαλώ.
Sonic H tainia
Spring Yard zone act 3 φαίνεται να έχει παραβιαστεί. Πάντα αποτυγχάνω στο επίπεδο ακόμα κι αν έχω νικήσει το αφεντικό και ελευθερώνω τα κουνελάκια... αφού πηδήξω στο δοχείο για να ελευθερώσω τα κουνελάκια, ο Sonic βγαίνει από την οθόνη ως συνήθως, αλλά το επίπεδο δεν έχει ολοκληρωθεί, μάλλον είναι αποτυχία. . μέχρι εκείνο το σημείο, μου άρεσε η νοσταλγία
Τα χειριστήρια είναι όλα. Λατρεύω τη διάταξη. Οι διαφημίσεις κάνουν τα παιχνίδια να κολλάνε δυστυχώς, αλλά εκτός από αυτό το παιχνίδι είναι καλό.
Αυτό το παιχνίδι είναι φοβερό, αλλά μισώ τις διαφημίσεις sega γιατί τις μισώ, γι' αυτό ψάχνω στο Google για το sonic 1 έκδοση 2013 Μισώ τις διαφημίσεις
Μεγάλος. Απλά δύσκολο, όπως ακριβώς θα έπρεπε να είναι.
Αυτό το παιχνίδι είναι φανταστικό, αλλά αυτό το λιμάνι είναι απόλυτο σκουπίδι. Τα χειριστήρια είναι πολύ χειρότερα από την αρχική έκδοση Genesis και οι ειδικές διαδρομές είναι πρακτικά αδύνατες. Και αυτό προέρχεται από κάποιον που έχει πάρει το καλό τέλος στο Genesis του πολλές φορές. Ο Christian Whitehead συνήθως κάνει φανταστική δουλειά. ΟΧΙ αυτη τη φορα
Μόλις αγόρασα μια λειτουργία εντός εφαρμογής για την κατάργηση διαφημίσεων σε ένα τηλέφωνο για τον γιο μου με τα ίδια διαπιστευτήρια και δεν θα μου επιτρέψει να επαναφέρω την αγορά και όταν προσπαθώ να αγοράσω λέει ότι αγόρασα ήδη. Διορθώστε το και θα ενημερώσω την κριτική μου, οι διαφημίσεις είναι απογοητευτικές και, συν το ότι πλήρωσα ήδη, έχω φωτογραφίες!
Εξαιρετικό ριμέικ. Ο Christian Whitehead ξεπέρασε πραγματικά τον εαυτό του εδώ: 60 FPS, Tails και Knuckles ως χαρακτήρες με δυνατότητα αναπαραγωγής και ακόμη και Super Sonic, ένα πλήρες πακέτο. Και μην τολμήσετε να παραπονεθείτε για διαφημίσεις.Μια μόνο φθηνή αγορά (περίπου 2 USD) τα ξεφορτώνεται για πάντα. Συνολικά ένα υπέροχο λιμάνι, κρίμα που το Sonic 3 & Knuckles δεν έλαβαν ποτέ αυτή τη θεραπεία. Ένας ακόμη λόγος για να περιμένουμε με ανυπομονησία το Sonic Origins, υποθέτω!
Το παιχνίδι είναι εκπληκτικό όπως ακριβώς θέλετε να παίξει το παιχνίδι, ελπίζω να μπορείτε να φτιάξετε το sonic 3 για κινητά η μόνη μου ανησυχία είναι το joystick που μπορεί να γλιστράει κατά καιρούς δυσκολεύοντας την κίνηση, αλλά άλλοτε αυτό είναι απίστευτο
Είναι απλά ένα ηχητικό με χειριστήρια αφής
Μου άρεσε, μέχρι που έφτασα στο Scrap Brain Zone. Υπήρξαν πολλοί θάνατοι στο Scrap Brain Zone που φαίνεται άδικο. Τελικά το κέρδισα, αλλά ήταν ακόμα μακρύ και απογοητευτικό. Ούτε η παντελής έλλειψη σημείων ελέγχου σε αυτά τα τρία επίπεδα δεν βοήθησε. Αν το ξαναεπισκεφτώ, μάλλον δεν θα παίξω αυτή τη ζώνη. Μακάρι ο Κρίστιαν Γουάιτχεντ να είχε βάλει τουλάχιστον σημεία ελέγχου, αλλά όχι. Εάν παίζετε αυτό το παιχνίδι, σας συνιστώ να μην παίξετε το Scrap Brain Zone.
Δεν μπήκα καν στο παιχνίδι πριν ήθελα να το απεγκαταστήσω. Πάρα πολλές διαφημίσεις για μια τόσο γνωστή εταιρεία. πλήρεις οθόνες, δεν γίνεται παράκαμψη, διαφορετικοί προσανατολισμοί, πολύ μικρά κουμπιά κλεισίματος και σε πέταξαν στο play store για να εγκαταστήσεις κάτι. Πάρα πολλά επαναλαμβανόμενα splash screen... Απλά απογοητευτικό.
Οι διαφημίσεις μπλοκάρουν το ένα τρίτο της οθόνης. Δεν μπορώ να το αγοράσω αυτήν τη στιγμή, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα το ήθελα όταν παίζω την έκδοση διαφήμισης προκαλεί μια τεράστια διαφήμιση να μπλοκάρει συνεχώς το παιχνίδι. Λατρεύω το πρώτο Sonic, οπότε αυτό είναι ιδιαίτερα λυπηρό.