Post by virtaintannesting on Feb 23, 2022 17:33:31 GMT -3
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stack Ball - Crash Platforms ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stack Ball - Crash Platforms IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ модифицирайте повече токени ▞▞▞
▞▞▞ Stack Ball - Crash Platforms 2022 version ▞▞▞
супер забавна игра, съсипана от огромното количество реклами. Играя едно ниво и по средата на следващото получавам две реклами отзад. забавна игра, просто не си заслужава раздразнението на рекламите.
Jumanji: Epic Run Avventura gkeu
Stack Ball - Phá vỡ các tầng Trò chơi điện tử ddcs
супер е
намалих една звезда поради твърде много видео реклами и друга за тези реклами са твърде чести...... освен тези добавки играта е твърде пристрастяваща, много хубава като цяло, моля, можете ли да направите рекламите в малките банери в долната част на страници и моля, намалете или премахнете дългите видеореклами, които се появяват на всеки 30 секунди
Тази игра е страхотна, когато ми е скучно. Играх я, но има толкова много реклами.
Това е най-добрата игра. Но не ми харесва понякога, защото има толкова много добавки в тези игри. Първо трябва да изляза от играта и след това да отворя обратно, за да продължа да играя тази игра. Но трябва да изтеглите тази игра. Тази игра не се нуждаеше от интернет, за да играе. Наслади се. Чао
Твърде много ми харесва тази игра 😍, но в тази игра искам малко подобрение, като че можем да променим цветовете на топките
Stack Ball - Crash Platforms እንቅስቃሴ ያለባቸው rylo
Твърде много реклами. Играта е наистина лесна, че просто ми писна да е толкова лесна. Ако положат усилия в това, тогава ще бъде по-забавно.
Stack Ball - Phá vỡ các tầng Trò chơi điện tử vzja
Много е забавно и ако отивате на дълго пътуване ще мине много време.
Беше много забавно, докато не започнаха да се показват твърде много реклами... Буквално след всяко ниво. Трябваше да го изтрия, защото просто направи играта скучна. Щях да дам на играта поне 3 звезди, но не. Ще намеря друга подобна игра без смущения.
Елнора, 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭💅💅💅💅💅💅💅💅🤭🤭👁️🗨️🤭💘👍💘💘💘💘. 👍💘👍💘👍👍💘💘💘👍💘👍👍💘❣️👎👍❣️❣️💖😻😘😻👨❤️💋👨😘👺😘💋👁️🗨️🤚👋🤟👋🤚👋🤚👋😏😮😒😭😯 😝😒🤗😒😞🤐😱😠🤥😡💀😠😿😽😷👩💼🏌️♂️🏃♂️⛷️🏃♂️🏃♂️🏂🛌🏌️♀️🏂👨👨👧👨👨👦👦🤹 ♂️🤽♂️💑👩❤️💋👩👨❤️💋👨👩❤️💋👩👨❤️💋👨👩❤️💋👩👨❤️💋👨👩 ❤️💋👩👩❤️💋👩👩❤️💋👩👩❤️💋👩👩❤️💋👩👩❤️💋👩👩❤️💋👨👩❤️ 💋👨👩❤️💋👨💏👩❤️💋👨🖕☝️✊👊🤛👧👜👧🤛
не се зарежда
Това е добра игра. Просто спрете сериозно с всички реклами. Мисля да изключа данните си, само за да мога да играя, без да ме прекъсват 24/7, докато играя.
забавна игра, но път към много реклами на язовирите. нямате нужда от проклета реклама или реклама след всяко ниво. Разбирам, че рекламите правят играта безплатна, но не се нуждаете от толкова много откачени реклами. има реклама след всяко ниво или след всеки път, когато объркате. това не е по дяволите необходимо. рейтинг три звезди
Много яка игра давам пет звезди затова че още от първия път е много лесна ❤❤🤩😍😍🤩
Тази игра е чудесна за минаване на времето
Това е много страхотно приложение.
Не теглете.Има много реклами и не е много оригинална.
Буквално току-що изтеглих тази ужасна игра, защото исках да отбележа, че фалшивата реклама е истинско престъпление и съм виждал безброй реклами, които фалшиво рекламират вашата игра. Едно от които дори показваше съдържание с изричен характер, където завършването на нивата би „съблечело момичето“.
Stack Ball - Plattform-Crasher Arcade wpc
Тази игра изглежда забавна, когато започнете да играете първите няколко нива. За съжаление това, което развали преживяването ми, бяха рекламите. Разбирам, че печелите приходи от рекламите на играта си, но бих препоръчал да ги показвате след 5-10 нива не по-малко. Става някак досадно, особено ако се наслаждавате на играта, но не можете да продължите да играете без друга игра да изскача всяка минута.Играта ви е добра такава, каквато е, но моля, облекчете рекламите.
Играта е много яка. Препоръчвам я😂😂😂😂😍😍😍😍😂😂😎😎😎😎💙💙💙💙💙💚💛❤️💝💛❤️💝
Наистина лесно и начин за много добавки SMH
Обичам го, това е забавна игра за лечение на скуката и е просто много забавна
Взех Stack ball за забавление, защото ми беше скучно. Проверих отзивите и изглеждах като цяло добри. Но това, което накара тази игра да получи 2 звезди, е фактът, че когато объркате и ви даде опция за продължаване, тя изскача добавяне, независимо какво. Ако натиснете Не, благодаря, пак ще се появи добавка. Освен това е доста изостанал. Ще бъда много благодарен, ако се поправи.
Много е хубава💖💖💖
така че това приложение работеше добре, но когато достигнах 4-то ниво, то не ме пусна до края. не бих могъл дори да измина половината път. просто щеше да пише, че спечелих и това наистина ме дразнеше, защото нямаше какво да правя в приложението.
уууууууууууууууууууууууууууу наи ужасната игра в историятабна човечеството
Това е добра игра и имаше страхотна функция (след няколко секунди от разбиването на топката тя ще се запали и ще ви позволи да преминете през черни блокове за кратко), но вие изглежда сте се отървали от нея😢. Моля, върнете го!!!
Това е много интересна 👍 игра, която много ми харесва и е много удовлетворяваща 😍 но след всяко ниво има добавка, ако не изтеглите това приложение, което добавя изскачащо отново и отново това е единственото нещо, което мразя тази игра като цяло е добра игра
и аз давам три звезди заради рекламите😑😒
Аз съм професионалист в тази игра, преди да играя това, но започва да става скучно, след което го деинсталирам и след това го инсталирам отново и ми става скучно, след това го деинсталирам и отново, но това е без интернет игра, затова я обичам утре това ще се използва изцяло от
Играта е скучна. Без никакво предизвикателство
толкова бъги, мразя тази игра сега на моя iphone вещица, която вече нямам тази игра беше добра, но сега е толкова ужасна, така че се отървете от рекламите и не бъдете алчни за пари следващия път, когато направите това, добре, надявам се, че сте съгласни
Дъщеря ми обича тази игра, но си счупи телефона. Така че преди 5 минути й позволих да го изтегли на телефона ми и дори платих за премахване на реклами. Гледах как тя щастливо си играеше с всички останали включени елементи, но сега видяхме още повече реклами. Обнових играта и все още има реклами. Ако това бъде коригирано, ще актуализирам до 5 звезди, ако не, искам възстановяване на сумата.
Харесвам тази игра, но има твърде много реклами, дори ако спечеля или загубя, това ми изглежда като наказание, тъй като съм каран да гледам всички тези реклами.