Post by virtaintannesting on Feb 23, 2022 17:55:04 GMT -3
------------------------------------------
▶▶▶▶ Toon Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Toon Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi povećavaju novac ▞▞▞
▞▞▞ Toon Blast 2022 version ▞▞▞
Igra mi ne radi otkako je moja galaxy s21 ažurirana na Android 12.
Budući da sam ažurirao svoj telefon sada mi se samo na silu zatvara, nervira me, popravite ovo, učinio sam sve od deinstaliranja i brisanja predmemorije i dalje ne radi kada se popravi, promijenit ću ocjenu
Ne razumijem zašto je sada tako lako. S vremena na vrijeme mi se to ne sviđa jer nisam imao novca za kupnju divljih predmeta ili onih koji bi pomogli. I ne dobivamo puno, ali košta 100 kovanica da dobijemo 5 poteza treba koštati 5
Super igra
Toon Blast je super (Ocjena 5)
Zanimljivo
Igrao se nekoliko godina i zabavno je. Nisam imao nikakvih problema i zabavno je biti u timu i moći jedni drugima pomagati u slobodnim životima i osvajati poticaje.Nekoliko stvari koje bi bilo lijepo je da se timska nagrada podijeli najboljim igračima, a ne svima jer neki uopće ne igraju. Također bi dobra nagrada bila dodatna igra jer mi je često potrebna samo još jedna igra za pobjedu. Na kraju, odabrati svoju nagradu bilo bi zabavno. Dajte opciju od 3 i odaberite jedan od naših vlastitih izbora ili potreba. Hvala na zabavi.
Roza neko me izbacio Slobu
Toon Blast 解謎 zud
Cool😀
Počelo je dobro... zabavno... izazovno... što sam više razina dobivao, više sam primijetio da strijele i bombe nisu nasumično dodijeljene. Čini se da u igri postoji algoritam koji radi protiv vas ako ste izgradili više pogodnosti i novčića tako da sve te stvari potrošite prije nego što magično prođete razinu na kojoj ste radili danima.
Super! postala sam ovisnik te igre
llijepo
Toon Blast 퍼즐 brbw
Nije kompatibilno s najnovijim ažuriranjem za Android. Igra je zabavna, ali želim ponovno igrati, a to nije moguće. Ruši se čim se igra pokrene. Nikada ne prelazi vrh zaslona
Već sam na razini 5430, ali kada pokušam nastaviti aplikaciju visi jer prikazuje samo 32. LEVEL i ne mogu je igrati.
Sjajna aplikacija
Uživao sam u igri sve dok niste oduzeli naše novčiće za 60 minuta besplatne igre. Nije dovoljno dobro
OVO JE PLAĆANJE IGRICE Dobro kad počnete... ne možete proći niti jednu razinu osim ako ne koristite/kupite kovanice nakon što počnete igrati. Uništili su zabavnu igru. Svi u našoj grupi daju otkaz. Ne možete proći razine danima ako ne platite. Sada daju malo ili nimalo novčića.
Nove promjene u nagradama za postignuća nisu tako dobre kao stari način igre
Dobra igra sa stvarnim pristupom kovanicama bez da ih morate platiti.
Pokušao sam ažurirati, ali nije išlo pa sam sada deinstalirao da se ne učitava. Zaustavlja se na 87% Danas, 12. prosinca 2021. kaže mi da ažuriram aplikaciju, ali Google aplikacija nije povezana s ažuriranjem
Ne
Igra prilično dobro prolazi vrijeme. Jedina loša strana koju sam primijetio je da ćete se objesiti na razini gotovo kao da ste prisiljeni kupovati stvari koje će proći ili čekati danima da odjednom prođu s lakoćom. Baš kao i na kraju turnira, bit ćete u teškoj utrci i razine je nemoguće proći, ali nakon što se to završi bit će vam dopušteno proći. Ne smetaju mi teške razine, ali očigledan pokušaj da vas natjeraju da potrošite novac je lako uočljiv i ponekad može biti frustrirajući
Fujjjj
Ako vam nedostaje 1 potez i imate manje od 100 novčića, način na koji su blokovi raspoređeni prisilit će vas da potrošite novac da biste nastavili dalje. Što više trošite, to se više zbraja, tako da ćete uskoro shvatiti da ova igra nije ništa drugo do izvlačenje novca.
Volio sam ovu igru i igrao sam koliko god sam mogao... pa jesam dok nisam morao ažurirati svoj telefon. Sada ga ne mogu natjerati da se učita/otvori i ne želim ga izbrisati i ponovno preuzeti jer ne želim početi ispočetka. Imam puno vremena i novca uloženog da samo počnem ispočetka. Nadamo se da su uskoro ažurirali i riješili problem.
Toon Blast Rompicapi ckh
Idealna igrica za opuštanje
Igra je bila zabavna. Bio sam na visokoj razini, ali od zadnjeg ažuriranja prije nekoliko dana igra neće raditi. Izbrisao sam ga i ponovo instalirao ali se i dalje ne otvara. Molimo popravite
Nakon današnjeg ažuriranja (11/29/21) za nove razine, igra je u beskrajnoj petlji želja za ažuriranjem, čak i ako je ažurirana. Idite u trgovinu aplikacija i nema više mogućnosti ažuriranja, što je prilično obeshrabrujuće, nakon što je nakon 2 godine igranja konačno ušao u ligu trofeja.
Ja najbolja igra na svijetu je toy blast, ali toon blast je također dobra. Ne sviđa mi se previše toy blast je bolja igra
Tun. Eksplozija
Dobro, ažuriram jer nisam mogao igrati zadnjih tjedan dana. Jednostavno se ruši i ne želim izgubiti razinu na kojoj sam! Ovo stvarno pomaže kod moje anksioznosti noću i nisam se mogao igrati.. Ubacio sam nekoliko izvještaja i još uvijek nema odgovora!
Azuriranje katastrofa...cijeli dan treba. Ostalo ok...
Ovo je jako slatka igra. Boje su živopisne, a grafika odlična.
Igra je otkačena vikendom i kaže da nitko ne pridonosi ne dobiva nagrade, da, to se okreće i nudi 20.000 bodova i kaže da je podijeljeno sa 50 pa ako postoji samo sedam doprinosa treba podijeliti sa 7, pa bi možda trebao Google saberi se, prestani da varaš ljude.....
Toon Blast Пъзели jvrj
Super je moj pas se zove Wolf i vrsta je američkog staforda
Volim igru koja vas ne prisiljava i ne manipulira da trošite novac. Ja sam u najvišim rangovima i nisam morao kupiti svoj put tamo. Puno izazova, dobro sastavljena igra! ETA: Ovu igru igram godinama. Ostaje dosljedan, a ažuriranja su glatki prijelazi.
Prije sam jako uživao. I dalje to činim, ali moram se složiti sa svim ostalima, rekavši da su razine u nekom trenutku preteške da bi se proći bez kupnje. Novi sustav kontinuiranog nagrađivanja je vrlo zarazan, ali u jednom trenutku ostajete bez svega i ako ne kupite, morate napustiti igru i čekati. U svim učinjenim promjenama, ono što sam smatrao izuzetno demotivirajućim je to što se timski grudi ' više ne dajem novčiće Ono što znam je da previše ljudi napušta igru!
volim to jer kad ga izbrišeš i vratiš se vraćaš na istu razinu na kojoj si ostavio😎😀(uredi budućnost: gdje su dovraga moje razine bio sam na 682 i sad imam novi telefon ne mogu vratim svoje razine. Da, naravno da nisam imao igru neko vrijeme, ali to ne bi trebalo ništa značiti. Jer čak i prije, kada nisam imao igru i preuzeo je natrag, mogao sam se vratiti na razine. Ok
Jedna od dvije najbolje igre
Samo zato jer ti treba level 20 da ideš u klan
Igra Gr8
Ovo je grozna igra 😠
Malo je pre spora
Svaki put kad moram ažurirati aplikaciju, stalno mi se pojavljuje "ažuriraj svoju igru da igraš više razina", iako sam to učinio. Sa svakim novim ažuriranjem igra postaje gora i nove razine ne izlaze dovoljno brzo. Igrao sam Toon Blast godinama i nažalost nije kako je bilo prije.
Zabavna, jednostavna za igranje, razine postaju teže uvijek je zabavno imati izazov. Koristim igru temeljito Misplay koja također uvijek dobro radi. Nema pritužbi.
Svaki put kad kaže da treba ažuriranje.... potrebno je oko 40 puta pritisnuti play prije nego što se pojavi gumb za ažuriranje... krajnje iritantno jer morate ažurirati svakih 10-20 razina
死亡公园2:可怕的小丑生存恐怖游戏 冒險 pgwu
Mislim da treba imati više nivoa