Post by virtaintannesting on Feb 23, 2022 17:48:46 GMT -3
------------------------------------------
▶▶▶▶ Doodle Jump ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Doodle Jump IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ palju vastupidavust häkkida ▞▞▞
▞▞▞ Doodle Jump 2022 version ▞▞▞
Selles mängus on palju tõrkeid, palun parandage see, ma hindaksin seda 5 tärniga
see oli kunagi hämmastav ja nüüd on see reklaame täis – kohutav
pole üllatav, et te ei saa Chromebookis mängida. Ma andsin sellele pigem kaks tärni kui üks, sest see on endiselt hea mäng, aga ma tahan seda mängida.
Umm. Mulle ei meeldi reklaamid. Kõik räägivad, et iga kord, kui sured, on reklaam. See on tõsi. Üks mu lemmikmänge, nüüdseks on värskendused rikutud. Ei meeldi üldse. Umm. Jah. Neil pole palju muud öelda. Saate reklaamide esitamise peatada 0,99 dollari eest. Saate ikka reklaame. Nii et jah. Annan sellele 2. Ma soovin, et saaksin teha kaks ja pool, aga sa ei saa. Seega pean andma sellele 2, sest mulle EI meeldi see, mida nad selle mänguga tegid. Mulle meeldib vana PALJU rohkem. Täname, et lugesite seda. Hüvasti. ❤️❤️❤️👋😁
Dont ragg mi, faiv ai et iisi tu akk!
Doodle Jump アーケード nbe
Lahe mäng paljude teemadega. Armastan seda mängida, kui pole midagi teha. Aga kui tuleb ka uusi funktsioone, siis olen ka selle üle õnnelik
Tõesti lõbus, kuid reklaamid on väga masendavad
Mäng on väga hea. Lisage vastaste vastu mängimiseks mitmikmäng. Lisage mõned uued funktsioonid. 🤩🤩🤩🤩
Mäng on reklaamidest pungil. Pärast kaotamist saate reklaami vaadates end elustada. kui vajutate vahelejätmist, näete niikuinii teist kuulutust.
Suurepärane mäng, kuid te ei saa mängida bussis, autos ega üheski transpordis, sest see raputab telefoni ja tõenäoliselt kukute platvormilt, millel olete
See mäng meeldib väga, kuid iga kord, kui sured, ilmub reklaam.
Mulle meeldib see mäng, sest see on huvitav, kuidas nad selle tegid. Kas nad kasutasid mõnda lihtsat programmi või on see c++ või java. Huvitav teada. Oh jah, nad ei saa teha c++, sest see on android. LOL
Poisid, ärge määrake tärnide arvu selle mängu ajal kuvatavate reklaamide arvu järgi. 80% arvustustest ei räägi mängust midagi, ainult reklaamid. Minu arvates on see suurepärane mäng. Lihtne aga naljakas. 5/5 <3
Reklaamid on tüütud
Mulle meeldis see mäng, kuid iga kord, kui selle kätte sain, muutus teema mõne aja pärast juhuslikult ruumiliseks ja blokeerituks ning ma isegi ei tea, kuidas juhtnuppe kasutada, nii et ma kustutan selle alati ja installin uuesti, et see oleks normaalne.
Pärast tärnide lisamist ei saa te enam peatuda. Peab mängust lahkuma ja siis tagasi minema. F...it
MÄNGISIN SEDA MÄNGU 9-VÕI 10-AASTNE, AGA NÜÜD OLEN 16 JA MA MÄLETAN SEDA SIIAGI😆😆😂
Ei ole minu jaoks
iga surma järel on sama lisa ja kui telefoni kasvõi natukene kallutada, kaob tegelane lihtsalt ära
Vanad ajad on põrgusse läinud, see mäng on sõna otseses mõttes mängimatu. Lisad on väga tüütud, ärge viitsige installida.
Doodle Jump Arcade dtua
Nagu paljude reklaamide puhul, ma saan aru, et nad peavad sellega raha teenima, kuid see on lihtsalt loll hulk reklaame.
Liiga palju reklaame!
Hea mäng kuid võiks vähem reklaame olla.
Tema mängu ei laeta minu telefoni alla Hmmmmmm......Miks??Palun parandage (aitäh!)!!!!
See on nõme, sest PÄRAST IGA MÄNGU MÄNGI on reklaam!!! MA EI MAKSA NENDE EEMALDAMISE EEST
Nii tore mäng see on.
Sellel on tüütud märguanded, mis tuletavad mulle meelde mängu mängimist.
Doodle Jump আর্কেড esr
Igav 😩 nii et desinstallige liiga vara.
Ma igatsesin seda mängu. See toob meelde nii palju mälestusi. Kunagi oli mul vahekaart, mitte nagu apple või samsung, see oli vana ja punane ning selle taga torkasid asjad välja, mängisin seda mängu tunde. 5 tärni lapsepõlve tagasi toomise eest
kena mäng, kuid see on nagu nuhkvara. see küsib igapäevaste preemiate andmiseks juurdepääsu salvestusruumile. Ma ei saa aru, miks
Väga hea mäng, aga liiga palju reklaame. Iga kord, kui ma vooru lõpetan, on reklaam, kuid üldiselt on see väga hea mäng
Racing Limits Гонки mbzg
PlayHaveni Uus Platvorm Võimaldab Ios-arendajatel Oma ...
See on suurepärane mäng, mis on suurepärane aja mööduja, töötab võrguühenduseta ja hämmastavate heliefektidega, ma tahaksin vähem reklaame, kuid muidu YASSSS VAJAD SA SEDA KUULSUST OMA ELUS
Väga halb kvaliteet im por btw me pog lol
See mäng on minu jaoks nii nostalgiline. Mäletan, et olin 5-aastane ja mängisin seda oma isa telefoniga. Mäng on täiesti hämmastav ja veatu. See on nii lihtne mäng, kuid samal ajal nii meelelahutuslik. Doodle Jump on ajaloo parim üldmäng ja kui te nii ei arva, võite oma telefoni ära visata.
Andke puutetundlik juhtimine😡
Tasus rakenduse eest AASTAT tagasi ja otsustas hiljuti uuesti alla laadida. Nüüd pean reklaamide eemaldamise eest maksma? Desinstallimine on tasuta.
Reklaamid kogu aeg. Mulle meeldib see mäng väga, aga reklaamid häirivad mind väga
Mäng töötab hästi, kuid hakkas mulle kogu aeg kokku jooksma, seetõttu on madalad tähed, vajab tööd ja ma laadin uuesti alla.
See.mäng on nõme!!!!
7. külaline (Trilobyte) - £ 1,79 (HD 3,49 £); Muudetud metsaline (SEGA) - 1,79 naela; Lahinguväli: halb ettevõte 2 (EA) - 0,59 naela; Doodle Jump Christmas
Juhtelemendid peaksid erinema nagu kallutamine ja koputamine