Post by virtaintannesting on Feb 23, 2022 17:42:35 GMT -3
------------------------------------------
▶▶▶▶ Color Hole 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Color Hole 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neobmedzený hack kľúčov ▞▞▞
▞▞▞ Color Hole 3D 2022 version ▞▞▞
táto hra je zábavná žrút času. Vyžaduje minimálne myslenie. jediné, čo by som chcel vidieť, by boli náročnejšie úrovne! táto hra má veľký potenciál
Táto hra je pozitívne návyková! Nemôžem uveriť, aké uvoľňujúce je hrať pri počúvaní kníh alebo hudby. Prečítal som si niektoré ďalšie recenzie a chcel by som vás požiadať, aby ste v prípade, že do budúcich verzií zahrniete hudbu, zahrnuli aj možnosť vypnúť hudbu! Môj návrh na doplnenie je poskytnúť hráčovi kontrolu nad diskom pri cestovaní medzi doskami. Mohli by sa „dvierka“ aktivovať tak, aby spadli, keď ich disk tlačí? ĎAKUJEME za možnosť bez reklám!
Je to zábavná malá hra, ale po chvíli až príliš jednoduchá. Je príjemné hrať, keď sa snažím relaxovať. Veľa reklám aj keď.. občas závadné.
Táto hra je úžasná. Uspokojivé tiež. Páči sa mi, že po každej úrovni nie sú žiadne reklamy. Reklamy sú k dispozícii iba vtedy, ak sa rozhodnete pozerať reklamu, aby ste niečo získali. Ako každá INÁ hra, aj tu sú reklamy po každej úrovni. S hrou som spokojný. Hrám to celé hodiny. A reklamy sú pekné a dajú sa preskakovať 😍
Je to zábava a všetko, ale nie je tam ani štipka výzvy, ako tvrdia. Je to škoda, pretože je tu toľko otvorenej plochy a potenciálu, aby to urobili zložité (stáva sa to, ale je to tak minimálne, že to sotva stojí za zmienku). Mať reklamu na každej 2. úrovni je tiež frustrujúce.
Polovičná časť úrovne 1, obrazovka stmavne, stačí stlačiť tlačidlo Domov, pokúsiť sa dostať späť dnu a von, nefunguje, mali by ste sa pred hraním takejto hry pozrieť na hru, ovládacie prvky a grafiku , Vždy sa uistite, že sa na tieto veci pozriete, aby ste neurobili chybu pri sťahovaní ako ja.
Je to len hra na zabíjanie času. Nečakajte viac. Ale opakovanie týchto úrovní je veľmi veľká nevýhoda a všetky úrovne sa dajú veľmi ľahko vyčistiť aj po prekročení 250 úrovní. Môže to mať určitú zložitosť.
Je to super hra keď mam stres, zahrám si ju a uvoľní ma. 😘😀
Táto hra je veľmi drahá
Color Hole 3D Arcade qsw
Nechal som hru až do úrovne 50, aby som zistil, či sa zmenila alebo zlepšila. nebolo to tak, bola to dôkladná strata času bez výzvy. možno pridať časovač, aby boli veci zaujímavé alebo životy pre každých päť alebo desať úrovní. tak niečo, aby sa publikum zapojilo.
Color Hole 3D Arkada rht
Som do tejto hry zamilovaný. Spočiatku to bolo naozaj frustrujúce, ale keď som to pochopil, bolo to veľmi jednoduché. Táto hra ma uspokojuje a úprimne mi pomohla upokojiť sa, keď je moja úzkosť veľmi vysoká. Ďakujeme za skvelú hru! Pokračujte v dobrej práci a pokračujte v pridávaní nových úrovní, prosím!
Moje dieťa miluje túto hru, ale ja nie, pretože potrebuje ťažšie úrovne pre dospelých.
Dokončil som úroveň 300 len za 2 alebo 3 dni, takže jednoduché potrebuje ťažšiu fázu. ale jeden problém je príliš veľa add pop up. táto hra je pre offline nie online.
Podľa môjho názoru je to oddychová zábavná malá hra. Je pekné hrať hru, na ktorej hranie nemusíte mať veľa zručností alebo nabitie mozgu, ale pre mňa je to zábavná hra. Výborne!
Nejde mi to stiahnuť ale viera to dobre.
Najprv prepnite telefón do režimu Lietadlo. Hra nestojí za všetky reklamy. Napriek tomu je táto hra podobná vysávaniu hromady pilín. Je to celkom estetické (ako tie "uspokojivé" videá), ale 99% úrovní neponúka žiadnu skutočnú výzvu. Vytvára peknú hru zenového typu.
Najhoršia hra vôbec. Hovorí sa, že je to skvelé pre úzkosť. Máte úzkosť, keď sa snažíte vyhnúť mnohým prekážkam a pozerať videá, navyše to zamrzne a zobrazí sa správa, že aplikácia nereaguje, zatvorte ju alebo počkajte, hneď ako kliknete, počkajte, spustí sa niekoľko úrovní a potom znova zamrzne. Poď, dobré na úzkosť, skôr na získanie úzkosti.
Color Hole 3D Arcade nkkm
Počúvajte, hra je celkovo skvelá, ale vždy, keď úroveň porazím alebo úroveň stratím, nechcem byť bombardovaný reklamou. To je niekedy neprijateľné. Možno to nebudete chcieť počuť, ale venujte pozornosť aspoň tým, ktoré vám pomôžu zlepšiť hru. 😁
super hra
Penangkap Zombi Aksi rwu
Je to dobrá hra, no nie je vôbec ťažká. Po prvé, je tu päťsekundová reklama KAŽDÝ, keď porazíte úroveň. V skutočnosti je to poburujúce. Dostal som sa na úroveň 20 a niečo som odinštaloval len kvôli reklamám a nudným úrovniam. Môj návrh je umiestniť reklamy každých 5 úrovní a sťažiť úrovne, kým to neurobíte, odo mňa sú to 2 hviezdičky.
Nič iné ako ľútosť, kúpil som si možnosť bez reklám, pretože som cítil, že táto hra má potenciál byť zábavnou a náročnou hrou, mýlil som sa. Nikdy nie je náročný len malý počet vzorov, ktoré sa v priebehu hry neustále opakujú v rôznych kombináciách. Nestrácajte čas ani peniaze na túto hromadu odpadu.
Videl som túto reklamu a myslel som si, že je uspokojivá, ale keď som ju otvoril, tak strašne zaostávala! Bez srandy, vzdal som to, pretože to bolo také zlé. Je to celkom uspokojujúce, je to len oneskorenie, ktoré ničí všetko! Som naozaj smutný z oneskorenia 😔 Dúfam, že to tvorcovia opravia, ak to urobia, zvážim to znova
Farba a grafika sú celkom upokojujúce a poskytujú skvelý zážitok z každej časti. To priťahuje zákazníkov a robí z nich obľúbené. Veľmi zábavná milujúca hra.
Toto je úplne úžasný zážitok a nápad! Milujem túto hru zo 4 dôvodov: Je to jednoduché, ale nie príliš ľahké, je to veľmi návykové, môžete získať rôzne zóny a je také ľahké zarobiť mince!
nie veľmi náročné. až po úroveň 184 a sú stále ľahké. Myslím, že chcú len zarobiť peniaze na reklamách, pretože sa zdá, že hra nemá zmysel. po chvíli sú úrovne všetky rovnaké.
super ľahká hra
Je to super hra ale trochu ťažká.
Táto hra mi nefunguje. Stále som na to videl reklamy a myslel som si, že to musí byť naozaj pekné. Hral som prvý level a všetko bolo super. Potom, keď som robil druhú úroveň, všetko zamrzlo a mal som túto čiernu obrazovku. Som taký nahnevaný, pretože som tú hru nikdy nemohol hrať. Opravte to
Táto hra nefunguje správne , diera sa pohybuje príliš rýchlo , nízka kvalita grafiky , zaseknutý telefón , ale ak funguje správne , je to oddychová hra , súhlasím
Celkovo je Color Hole 3D skvelá hra. Ak sa budete nudiť, vezmite si telefón a zahrajte si ho. Všetok tlak okamžite zmizne
Fajná apka
Skvelá hra na uvoľnenie stresu. Existuje však obmedzené množstvo úrovní (možno 500 alebo 600). Ale aj tak je to zábava. 😌
Dobre
Mami, som sklamaný, táto hra mala taký veľký potenciál a je veľmi smutné vidieť, že ide do stratena. Po prvé, hra propaguje viac ako 100 úrovní zábavy, čo je pravda, ale po 50. úrovni budete mať stále tie isté vzory znova a znova, vďaka čomu bude pôsobiť nevýrazne. Ďalej je to obtiažnosť, tá takmer neexistuje, vďaka čomu je hra dosť nudná, ak sa ma pýtate. Nakoniec zvukové efekty; Bez zvukových efektov sa už aj tak nudná hra stáva ešte nudnejšou. Skvelý nápad, ale slabé prevedenie
Color Hole 3D არკადული dvx
Stiahnite si hru, pretože reklama vyzerala zábavne. Po 1 000 mapách sme sa nikdy nepriblížili tomu, čo bolo inzerované. Takže nás/vás klamú! Snímky obrazovky nepredstavujú skutočné hranie hry. Myslel som, že v reklame v USA má byť pravda? Neodporúčam, pretože ich reklama je klamlivá a ich mapy sa neustále opakujú (leniví a snažia sa oklamať ľudí, aby sa pokúsili zarobiť peniaze). Nikto by nemal byť odmenený za klamstvo a takéto podvodné správanie!
Pozrite, táto hra sa mi páči, ale vzory sa nemenia alebo nie sú také náročné. Myslel som si, že to bude ťažšie. Ale bavím sa..
Ak existovala hra na hranie na slúchadlách, je to táto hra. Hra má krásny vizuál a peknú animáciu, jednoducho pôsobí hladko. Skvelé zdvihnutie a hranie, aby ste prešli pár minút alebo si sadli a dali tomu dobrú reláciu. Gratulujem vývojárom.
JE TO VEĽMI DOBRÉ. Nemám vôbec žiadne doplnky a je to veľmi zábavné. Už som na úrovni ......202 myslím, ale áno, som niekde na začiatku 200. Každopádne neviem, čo viac povedať. Ale mohli by ste, prosím, pridať viac času v bonusových úrovniach, tiež dať niečo, na čo by ste mohli použiť peniaze, ako napríklad postavy idk hole.